Becoming Amazon – Test és Lélek Aktiválás

Szeretettel köszöntelek az 5 napos Becoming Amazon Test és Lélek Aktiválás kurzuson!

Ezt a kurzust egyfajta alap kurzusként gondoltam, amely során megismerheted az Amazon Activation mozgás módszert, miközben egy mélyebb, tisztább és őszintébb kapcsolatot hozhatsz létre magaddal. Az 5 napos workshop egyedülálló mélymerülést kínál a valódi erőforrásaiddal való kapcsolatfelvételben, ami által új kapukat és portálokat nyithatsz meg magadban és a kiaknázatlan potenciáljaidat felfedezheted. Ez a hét újjászületésként hat hat rád, amiben erősnek és valódi önmagadként érezheted magad vagy egy fajta visszatérés is lehet a valódi önmagadhoz.

A Becoming Amazon workshopot azért hoztam létre, hogy segítséget nyújtsak abban, hogy könnyebb legyen beazonosítani a belső blokkokat amik akadályként jelennek meg a hétköznapokban, illetve fontos volt számomra, hogy praktikus és kézen fogható gyakorlatokat és tanításokat adjak át, amiket az évek során összegyűjtöttem és én is rendszerint használok. Szeretném, ha ez a program segítene neked abban, hogy újra erősnek érezd magad a testedben és a lelkedben is! Mint egy főnix, aki újra képes feltámadni, bármibe is ütközik! 

Az 5 nap során minden nap hozzáférést kapsz az új mozgás videóhoz és meditációhoz, valamint napi e-mailt is kapsz tőlem leckékkel és további gyakorlatokkal, amelyek kéz a kézben járnak az adott nap mozgásokkal. Bár a workshop csak 5 napig tart, életed végéig hozzáférhetsz. Ajánlom, hogy tedd a személyes eszköztáradba ezt a kurzust, és szükség esetén térj vissza a mozgásokhoz, a meditációkhoz, vagy a munkafüzethez külön-külön is.

A napok a leghatékonyabbak, ha a következőképpen haladsz:

  1. mozgás
  2. meditáció
  3. naplózás

Ez a workshop neked szól, ha:

Annak ellenére, hogy a kurzus csak 5 napos, nagyon sok mindenre rávezethet. A transzformatív hatás egészen különlegesen hathat, és akár az életedet is megváltoztathatja!

Ajánlások:

"Miután elvégeztem ezt a kurzust, mélyebb rétegekre kapcsolódtam és végre képes voltam átmenni és elengedni azokat az öröklött mintákat, amelyek a lelkemet nyomták."
Viki
I’ve been practicing yoga for about 4 years and most recently I’ve been focused more inward and on slower movement. During this workshop I realized just how much I missed moving my body in this dynamic way. The effects are so wonderful! I find I am actually able to rest deeper after having moved my body in this way. What an experience! Thank you!
Zsuzsa
Hi Fruzsi! I just finished with Day 4 of the Mind and Body Reset and it was amazing! I was smiling the entire time, I also laughed, said a few curse words :), and then laughed even harder. I danced a little and it felt great! The music really hits home, I listen to the playlists throughout the day. Thank you so much for this wonderful experience! I can’t wait for day 5! Thank you!
Mesi
Fruzsi, I am SOOO grateful to have the opportunity to llearn from you! I revisited the 5 Day Mind and Body Reset workshop and I have grown so much in strength and expanded so much this second time around. I felt so calm, cleansed and clear, like the surface of water. Thank you!
Eszter

A Becoming Amazon 5 napos Test és Lélek Aktiválás újraéleszti a test legmélyebb részeit, és mivel sejt szinten hat, egy olyan alapot teremt, ami által létre tud jönni egy mély, lélekszintű kapcsolódás önmagaddal. A hét folyamán a 7 fő energia központtal dolgozunk, amelyek támpontként szolgálnak a blokkok azonosításában, de segítenek is neked kapcsolatot kialakítani a testeddel, hogy a belső egyedi üzeneteit képes legyél meghallani.

Kezdd el ma!

A workshop ára: Ft 77,000

További előnyök:

Örök hozzáférés

Bárhonnan elérhető

Haladj a saját ritmusodban

A workshop ára:

Ft 77,000

Ünnepeljük együtt az asztrológiai újévet! Használd a kosárban az UJEV kuponkódot, és most a tiéd lehet 27000 Ft-ért!

Kérdésed van?

Ha bizonytalan vagy, írj, és örömmel válaszolok minden kérdésre!

Amazon Activation logo
logging in

New customer?